Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:46:58 GMT

راهنمای خرید دیزل ژنراتور با بهترین قیمت

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۷۴۶۷

راهنمای خرید دیزل ژنراتور با بهترین قیمت

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دیزل ژنراتور یک مولد برق است که از تجهیزات اصلی آن می‌توان به موتور دیزل، ژنراتور و سایر متعلقات دیگر اشاره کرد. کارکرد دیزل ژنراتور به این شکل است که نیروی مکانیکی که از سوختن گازوئیل در موتور دیزل به وجود می‌آید را به ژنراتور منتقل کرده و طی این فرآیند جریان برق تولید می‌شود؛ بنابراین از آن‌جا که وظیفه دستگاه ژنراتور تولید برق است، به آن موتور برق نیز می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهنمای خرید دیزل ژنراتور با بهترین قیمت

ما در این مطلب سعی داریم درباره خرید دیزل ژنراتور و نکاتی که برای خرید باید در نظر گرفته شود صحبت کنیم. می‌دانید که امروزه در بسیاری از کارخانجات، تولیدی‌ها و همچنین مراکز درمانی و پروژه‌های ساختمانی و تاسیساتی با استفاده از دیزل ژنراتور، برق مورد نیاز را تامین می‌کنند؛ زیرا زمان‌هایی وجود دارد که با قطعی برق انجام بسیاری از کارها با اختلال روبه‌رو می‌شود، در حالی که با استفاده از دیزل ژنراتور می‌توان بدون هیچ مشکلی به کارها ادامه داد. چنانچه تا انتهای این مطلب همراه ما باشید، به شما خواهیم گفت که برای خرید این محصول چه نکاتی را باید در نظر داشته باشید.

لازم است بدانید که دیزل ژنراتورها را می‌توان در توان‌های گوناگونی تولید کرد به این جهت که بتوان از آن‌ها جهت تولید برق خانگی، تولیدی‌های کوچک و بزرگ و همچنین کارخانجات و مراکز درمانی استفاده کرد؛ زیرا طبعاً شما نمی‌توانید برق یک مرکز درمانی بزرگ را از طریق یک ژنراتور کوچکی که برای برق‌دهی به یک مغازه و یا خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد، تامین نمایید.

با بخش‌های مختلف دیزل ژنراتور آشنا شوید

دیزل ژنراتور مانند هر نوع ژنراتور دیگری دارای دو بخش موتور دیزلی و آلترناتور است که همان ژنراتور می‌باشد. سوختی که این دستگاه برای مصرف برق استفاده می‌کند گازوئیل است. موتور دیزل ژنراتور با استفاده از این سوخت شروع به حرکت کرده و برق تولید می‌کند. ما در ادامه این بخش به معرفی اجزای دیزل ژنراتور یا موتور برق اشاره خواهیم کرد:

موتور ژنراتور:

این بخش توسط سوخت گازوئیل روشن شده و منبع انرژی مکانیکی به شمار می‌آید که این انرژی را به دیزل ژنراتور وارد می‌کند. هنگامی که قصد خرید دیزل ژنراتور دارید باید این نکته را در نظر بگیرید که میزاتن قدرت هر موتور دیزلی با حداکثر توان خروجی آن سنجیده می‌شود.

دینام

ژنراتور یا دینام، بخش دیگری از دیزل ژنراتور به شمار می‌آید که انرژی مکانیکی تولید شده را به برق تبدیل می‌کند. در طراحی و ساخت ژنراتور قطعات متحرک و ثابت بسیاری به کار می‌رود که ارتباط مکانیکی و درست آن‌ها با یک‌دیگر می‌تواند حرکت نسبی بین میدان‌های مغناطیسی و الکتریکی به‌وجود آورده و در نهایت برق را تولید نماید.

سیستم‌های سوخت

هر ژنراتوری نیاز به سوختی برای به کار افتادن موتور دارد تا بتواند برق را تولید نماید. ممکن است نوع سوخت مصرفی برای هر دیزل ژنراتوری با دیگری فرق داشته باشد؛ اما دستگاه‌هایی که در حال حاضر تولید شده‌اند، از گاز و گازوئیل استفاده می‌کنند.

رگولاتور ولتاژ

این قسمت میزان ولتاژ خروجی ژنراتور را تعیین می‌کند؛ بنابراین اگر برای تامین برق مکان بزرگی نیاز به خرید دیزل ژنراتور دارید باید به این نکته توجه داشته باشید.

سیستم‌های خنک کننده

دستگاهی مانند دیزل ژنراتور نیز مانند هر دستگاه دیگری پس از مدتی که از شروع به کار آن می‌گذرد، داغ می‌شود؛ بنابراین نیاز به سیستم خنک‌کننده‌ای دارد که بتواند طول‌عمر دستگاه را افزایش دهد. برای خنک کردن دیزل ژنراتور اغلب از آب استفاده می‌شود، ولی گاهی از هیدروژن نیز به‌عنوان خنک‌کننده سیم پیچ‌های استاتور در دیزل ژنراتورهای بزرگ‌تر نیز استفاده می‌شود.

اگزوز

هر دستگاهی که با استفاده از سوخت کار می‌کند، تولید دود کرده و این دود سمی است؛ بنابراین یک مسیر خروجی برای این دود لازم است. اگزوز بخشی است که این وظیفه را برعهده دارد که از چدن، آهن و یا فولاد ساخته می‌شود و باید توجه داشت تا مسیر انتهایی این اگزوز به خارج از محیط انتقال یابد تا بتواند دود حاصل شده را به بیرون انتقال دهد.

سیستم‌های روانکاری

همان‌طور که پیشتر اشاره کردیم، در ساخت دیزل ژنراتورها، قطعات ثابت و متحرک بسیاری به کار می‌روند که لازم است هرچند مدت یک‌بار سرویس شده و روغن‌کاری شوند. سیستم روانکاو از این موضوع مراقبت می‌کند به شرط آنکه سطح روغن موجود در مخزن روانکاو هر ۸ ساعت چک شود.

شارژر باتری

عملکرد فیلتر دیزل مانند یک صافی است و در یک دیزل ژنراتور فیلترهای مختلفی مانند فیلتر روغن، هوا، فیلتر آب و همچنین فیلتر سوخت استفاده می‌شود. تعویض به‌موقع هر یک از این فیلترها به طول‌عمر بالا و عملکرد بهتر دستگاه کمک خواهد کرد.

شارژر باتری

شارژر اتوماتیک باتری یکی از اجزای تابلو برق دیزل ژنراتور محسوب می‌شود. این قطعه یک وسیله الکترونیکی کوچک است که جهت نظارت بر خروجی برق باطری و شارژ باتری نصب می‌شود. شارژر باتری به‌طور خودکار ولتاژ ترمینال خروجی الکتریکی باتری را مشاهده نموده و در صورت نیاز اقدام به شارژ آن می‌کند

کنترل پنل

از طریق این بخش می‌توان عملکرد ژنراتور مدیریت کرد، به همین جهت تولیدکنندگان کنترل پنل‌های ساده‌ای را طراحی می‌کنند که تمامی افراد بتوانند از آن استفاده نمایند. از آن‌جا که قیمت اجزای دیزل ژنراتور در قیمت تمام شده، این محصول اهمیت دارد لازم است حتماً به جزئیات آن توجه نمایید.

نکاتی که قبل از خرید دیزل ژنراتور باید بدانید

پیش از مراجعه به مراکز فروش دیزل ژنراتور کاراسهند برای خرید این دستگاه، بهتر است نیز خود را مشخص کرده و از فروشنده بخواهید متناسب با نیاز شما دستگاهی با توان مناسب در اختیارتان قرار دهد؛ زیرا در کاتالوگ‌هایی که اغلب فروشندگان در اختیارتان قرار می‌دهند توان عملی دیزل ژنراتور با واقعیت و استانداردهایی که ذکر شده منافات دارد. ما در ادامه به نکات دیگری اشاره خواهیم کرد:

۱. برند دستگاه

به برندی که دیزل ژنراتور را تولید کرده است توجه کنید. شاید شما در قبال نام برند هزینه بیشتری بپردازید؛ اما این تنها بخش مهم مسئله نیست. از آن‌جا که دیزل ژنراتورها عموماً به واسطه برندشان شناخته می‌شوند، به شما پیشنهاد می‌کنیم هنگام خرید این محصول برندهایی را انتخاب کنید که کیفیت محصولات‌شان در دنیا شناخته شده باشد.

۲. توان دستگاه

از دیگر عوامل مهم در خرید دیزل ژنراتور توجه به توان آن است؛ زیرا با توجه به نیازی که داریم، دستگاهی باید خریداری شود که بتواند برق مورد نیاز ما را تامین نماید. در ضمن این نکته را نیز در نظر داشته باشید که قیمت دیزل ژنراتور به این امر بستگی داشته و لازم است جهت توسعه کسب‌وکارتان محصولی را انتخاب کنید که بتواند نیازهای آتی شما را در تامین برق برطرف نماید.

۳. مصرف سوخت

در این خصوص به این نکته توجه کنید که همیشه میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور باید کم‌تر از توان آن باشد. برای آنکه متوجه شوید میزان مصرف سوخت دیزل‌ها چقدر است می‌توانید به جداولی که بر این اساس طراحی شده مراجعه کنید.

۴. خدمات پس از فروش و گارانتی

شرکتی که در زمینه فروش دیزل ژنراتور فعالیت دارد، باید پس از فروش محصول، گارانتی و خدمات پس از فروش آن را بر عهده گیرد تا بتوانید در صورت بروز مشکل با آن‌ها تماس گرفته تا مشکل به وجود آمده را برطرف نمایند.

درباره شرکت کارا سهند

شرکت مهندسی «کاراسهند» یکی از چند شرکت معتبر فروش دیزل ژنراتور در کشور به شمار می‌آید که می‌تواند این محصول را در قدرت‌های ۱۱ الی ۲۵۰۰ و از برندهای مختلف در اختیارتان قرار دهد؛ بنابراین اگر مایل به خرید دیزل ژنراتور هستید، پیشنهاد می‌کنیم به وب سایت کاراسهند مراجعه کرده و کاتالوگ انواع دیزل ژنراتور ولوو، پرکینز و غیره را ببینید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5545861

منبع: مهر

کلیدواژه: دیزل ژنراتور موتور دیزل دینام قیمت خرده فروشی بازار تهران قیمت مسکن قیمت خودرو قیمت گوشت قیمت مرغ قیمت میوه شهر تهران آپارتمان گوشت قرمز کسب و کار قیمت ماهی بازار خودرو قیمت میوه و تره بار خرید دیزل ژنراتور دیزل ژنراتور موتور دیزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!

یکی از اخبار مرسوم این روز‌ها در کشورمان، اخبار مربوط به گرانی تمامی اجناس و کالا‌ها است. قیمت خودرو نیز در این بین به‌صورت آرام یا ناگهانی پرواز می‌کند و مصرف‌کنندگان بیشتری را از خرید خودرو ناامید می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، در روزگاری نه‌چندان دور، با بودجه ۱۰۰ میلیون تومان یا کمتر از آن می‌توانستید خودرو‌های مناسبی را برای رفت‌وآمد خود خریداری کنید. بااین‌حال آیا اکنون هم می‌توان با ۱۰۰ میلیون تومان خودرو خریداری کرد؟

البته باید به این موضوع اشاره کنیم که رقم ۱۰۰ میلیون تومان (معادل تقریبی ۱۵۴۰ دلار) به هیچ عنوان آسان به دست نمی‌آید. برای تهیه‌کردن این بودجه، باید حقوق خود را به مدت ده ماه پس‌انداز کنید یا آن‌که بانک‌های مختلف را برای تأمین وام مورد نیاز جستجو کنید. در ازای این تلاش سخت، تنها خودرو‌های کارکرده متعلق به دو دهه پیش به انتظار شما نشسته‌اند!

جدول گزینه‌های خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان، اردیبهشت ۱۴۰۳:

خودرو‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بازار درحال‌حاضر، اتومبیل‌های اقتصادی دهه ۱۳۸۰ بازار ایران هستند که در آن دوران رقبای سرسخت یکدیگر به حساب می‌آمدند. پراید از سایپا و پژو آردی از ایران‌خودرو، ارزان‌ترین گزینه‌های خرید برای مشتریان ایرانی در اوایل و اواسط دهه ۱۳۸۰ خورشیدی بودند. این خودرو‌ها برخلاف پیکان، ظاهر مدرن‌تری داشتند و از نظر امکانات نیز فاصله کمتری با خودرو‌های مطرح آن زمان نظیر پژو ۲۰۶، پژو ۴۰۵ و زانتیا داشتند. نسخه‌های کارکرده این خودرو‌ها با شرایط نه‌چندان مطلوب، تنها گزینه‌های موجود برای خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان به شمار می‌آیند.

نکته‌ای که در این بین وجود دارد، تفاوت بین گزینه‌های موجود از پراید و پژو آردی است. تنوع پراید در بازه قیمتی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر است. مصرف‌کنندگان نیز به‌دلیل نگهداری آسان‌تر پراید نسبت به پژو آردی، تمایل بیشتر به خرید پراید نشان می‌دهند. ازاین‌رو قیمت پراید در مقایسه با قیمت پژو آردی مشابه خود، اندکی بالاتر است. در سوی دیگر خرید پژو آردی گزینه مناسب برای افرادی است که خودرویی با ظاهر بهتر و اتاق ایمن‌تر می‌خواهند.

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز