Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@01:25:44 GMT

روستاها باید موتور و قطب تولید کشور باقی بمانند

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۰۳۶۹

روستاها باید موتور و قطب تولید کشور باقی بمانند

ایسنا/مرکزی سرپرست وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: یکی از اتفاقات اشتباه در سال‌های گذشته این بود که جمعیت روستایی کم و روستا از قطب تولید کشور خارج شد در صورتی که روستاها باید همچنان موتور و قطب تولید کشور باقی بمانند.

محمد زاهدی وفا روز جمعه ۳۱ تیرماه در جریان سفر هیات دولت به استان مرکزی؛ در شورای اداری شهرستان فراهان اظهار کرد: فراهان یادآور شخصیت هایی است که در سطح ملی و جهانی برای ما افتخار آفرین هستند، ما تاریخ پرمفاخری داریم اما باید تلاش کرد بسترهای لازم برای تکرار این شخصیت ها را به وجودآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وارث حجم عظیمی از پروژه های نیمه تمام از دولت های گذشته هستیم و تلاش بر این است که با توجه به شرایط بودجه ای و اقتصادی کشور این طرح ها را با اولویت تکمیل کنیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید دسته بندی مناسبی در خصوص پروژه ها انجام شود چراکه برخی از پروژه ها را می‌توان با کمک نهادهای مردمی و خیرین و ... و بخشی را با مشارکت بین بخش خصوصی و دولتی تکمیل کرد و همچنین بخشی از پروژه ها صرفا باید توسط بخش دولتی تکمیل شود.

زاهدی وفا با بیان اینکه کشور با شرایط جدیدی از نظر جغرافیایی در حوزه خشکسالی مواجه است، ادامه داد: تامین آب و نوع آب در اولویت دولت قرار دارد،  مجبور شدیم برای برخی استان ها از خلیج فارس انتقال آب داشته باشیم.

وی بیان کرد: در مدیریت مصرف آب و مدیریت تولید و توزیع آب باید طرح های جدید دنبال شود، شاید روش هایی که در گذشته فکر می کردیم که می توان از منابع آبی استفاده کرد، دیگر قابل استفاده نباشد.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تولید برق متناسب با مصرف برق در کشور پیش نرفته گفت: در حال حاضر اولویت برای مصارف خانگی است، گاهی  اوقات در برخی شهرک های صنعتی مجبور به قطعی برق هستیم، ولی تولید برق به میران کافی در دستور کار دولت قرار دارد.

زاهدی وفا تامین آب و برق و راه، راه آهن و شبکه مخابرات کشور را یکی از اولویت های کشور در حوزه زیرساختی دانست و گفت: امیدواریم در این حوزه ها در یک بازه زمانی مناسب در سطح کلان کشور اقدامات مناسب را انجام داد و مشکلات را رفع کرد.

وی با اشاره به وضعیت خشکسالی خاطرنشان کرد: بارش حوزه زاینده رود امسال به نصف هم نرسید و این نشان می دهد که وضع آب در برخی استان ها از استان مرکزی نامناسب تر است.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این شهرستان تمرکزی بر بخش کشاورزی دارد و جمعیت روستایی آن ۵۶ درصد و جمعیت شهری ۴۴ درصد است، یکی از اتفاقات اشتباه در سال‌های گذشته این بود که جمعیت روستایی کم و روستا از قطب تولید کشور خارج شدند در صورتی که  روستاها باید همچنان موتور و قطب تولید کشور باقی بمانند لذا باید به بخش کشاورزی توجه ویژه شود البته مکانیزه شدن بخش کشاورزی نیز باید مورد توجه باشد تا بتوان متوسط برداشت از زمین، آب و انرژی در بخش کشاورزی را به حداکثر رساند.

زاهدی وفا تاکید کرد: با صنایع در سطح کشور صحبت شده که در صورت امکان شبکه هایی برای پایین دست صنایع بزرگ پیشران ایجاد کرد تا این صنایع کوچک در شهرک های صنتی رشد خوبی داشته باشند و ظرفیت های خالی بخش صنعت بتواند در ارتباط با صنایع کلان هم افزایی داشته باشد. در زیر مجموعه وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی این مهم در دستور کار قرار گرفته تا بتوان مجموعه ای از صنایع خرد و کوچک را در ارتباط با صنایع بزرگ کشور تشکیل داد تا بتوانند موثر و مفید باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها وزیر کار خشكسالي سفر استانی رئیسی استانی اقتصادی سرپرست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قطب تولید کشور بخش کشاورزی زاهدی وفا پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»

مسئله واگذاری روستاهای ارمنستان به جمهوری آذربایجان به موضوع جنجال برانگیزی بدل شده است. در همین راستا، نیروهای پلیس ارمنستان روز جمعه با ساکنان یک روستای مرزی این کشور درگیر شدند و افراد دیگری از جمله یک نماینده مخالف پارلمان را در بحبوحه اعتراضات جاری علیه برنامه «نیکول پاشینیان» جهت واگذاری چهار منطقه مرزی به جمهوری آذربایجان بازداشت کردند.

طبق گزارش خبرگزاری «آرمن‌پرس»، نخست‌وزیر ارمنستان تاکید می‌کند که این تصمیمات برای «تثبیت تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان» اتخاذ شده است.

پاشینیان طی سخنرانی در یک سالن تئاتر در شهر «گاوار» ارمنستان بیان کرد: «یکی از شهروندان از من پرسید که چرا روستاهای خود را به آذربایجان واگذار می‌کنیم. این یک سوال بسیار مهم است. اکنون نمی‌خواهم آنچه را قبلا در برخی سطوح سیاسی گفته‌ام بازگو کنم - در این خصوص که هرگز چنین روستاهایی در ارمنستان وجود نداشته است - اما می‌خواهم مورد بسیار مهمی را بیان کنم. چرا ما چنین تصمیم‌هایی می‌گیریم؟ ما این تصمیم‌ها را می‌گیریم تا تمامیت ارضی ارمنستان را تثبیت کنیم.»

او تاکید کرد: «پست‌های نصب ‌شده در مرز ارمنستان و آذربایجان به عنوان سنگ بنای تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان است. ما این تصمیمات را با این درک می‌گیریم که اگر یکی از پیش نیازهای اساسی دولت شهروندان آن باشند، دومین پیش نیاز سرزمین و تمامیت ارضی آن است. تمامیت ارضی به چه معناست؟ تمامیت ارضی به قلمرو شناخته شده بین‌المللی یک کشور اشاره دارد. ممکن است سرزمینی وجود داشته باشد، اما ممکن است در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته نشود.»

وزارت کشور جمهوری آذربایجان هفته گذشته اعلام کرد که ارمنستان تعیین مرز با جمهوری آذربایجان در بخش باغانیس-ووسکپار در استان تاووش را آغاز کرده است. اما این وزارتخانه در بیانیه‌اش تاکید کرد: «به اطلاع می‌رسانیم شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از قلمرو حاکمیت جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، صحت ندارد.»

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد