Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از نیواطلس، مشکل بازیافت یا دفع کلی باتری‌های خودروهای برقی باتری‌دار با توجه به گسترش و رونق این نوع خودروها هرروز جدی‌تر می‌شود. حالا شرکت خودورسازی آئودی درصدد است با همکاری با یک استارت‌آپ معروف هندی به نام «نونام» (Nunam) از باتری‌های مصرف‌شده که اصطلاحا به آن باتری‌های دسته دوم می‌گوییم در وسایل نقلیه ظریف‌تر و با برد کوتاه‌تر استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت آئودی در حال آزمایش سه ریکشا برقی است که با باتری‌های دسته دوم تغذیه می‌شوند.

پرودیپ چاترجی، موسس نونام  (Nunam) می‌گوید: «باتری‌های قدیمی هنوز هم بسیار قدرتمند هستند. برای وسایل نقلیه با برد و توان‌ کمتر و همینطور وزن کلی کمتر، بسیار امیدوار کننده‌اند. در پروژه زندگی دوم شرکت، ما از باتری‌های در خودروهای برقی باتری‌دار که عمرشان برای کار در این خودروها به سر رسیده، در وسایل نقلیه برقی دیگر استفاده دوباره می‌کنیم؛ ممکن است شما آن را «تحرک برقی» بنامید. به این ترتیب، ما در تلاشیم تا بفهمیم باتری‌ها در این حوزه پرکاربرد چقدر می‌توانند انرژی ارائه دهند.»

آئودی و نونام قصد دارند این پروژه آزمایشی چندکابردی را در اوایل سال ۲۰۲۳ راه‌اندازی کنند. دو شرکت در آزمایش‌های ریکشاهای برقی بنا دارند که آنها  را به زنان خلاق قرض دهند تا از ریشکاهای برقی برای حمل کالا به بازار و همینطور ارتقای استقلال شغلی‌شان استفاده کنند.

به ادعای آئودی مزیت ریشکاهی برقی احتمالا پر زرق و برق شرکت‌ش نسبت به ریشکاهای برقی موجود که در حال حاضر در تعدای بسیار در خیابان‌های شبه‌قاره جولان می‌دهند، منبع تامین برق آنها است. آئودی اذعان می‌کند مدل‌های موجود در خیابان‌ها  اغلب با باتری اسید-سرب تغذیه می‌شوند و از شبکه برق عمومی به شدت متکی به زغال سنگ شارژ می‌شوند.

راه‌کار نونام برای رهایی از زغال سنگ به منظور تامین برق ریشکاهای برقی، ایجاد یک سیستم شارژ خورشیدی غیرمتمرکز با قرار دادن صفحات خورشیدی در پشت بام شرکای محلی است. این پنل‌ها باتری‌های ثابت ذخیره‌سازی دسته‌دوم مدل e-tron آئودی را در طول روز شارژ می‌کنند و انرژی را در شب، زمانی که از ریشکاها استفاده نمی‌شوند، به آنها منتقل می‌کنند. آب و هوای آفتابی هند بستر آزمایشی بسیار مناسبی را برای این سیستم ایجاد خواهد کرد.

نونام به‌دقت داده‌های پروژه را جمع‌آوری و آنها را در پلتفرم منبع باز Circular Battery منتشر می‌کند. هدف از این اشتراک داده‌ها  تشویق و پیشبرد دیگر پروژه‌های مشابه است. همچنین نونام به دنبال کشف امکان استفاده بالقوه برای بار سوم از این باتری‌های خودروهای برقی است که دیگر برای ریکشاهای برقی هم بی‌کاربرد می‌شوند. این کاربردهای بالقوه می‌تواند شامل امکاناتی نظیر روشنایی LED باشد.

کد خبر 683784 برچسب‌ها خودرو - جهانی باتری هند شرکت‌ خودروسازی آئودی انرژی نو انرژی‌ تجدیدپذیر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی باتری هند شرکت خودروسازی آئودی انرژی نو انرژی تجدیدپذیر دسته دوم باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، عابدین شیرمحمدی ظهر یکشنبه در نشست هم‌اندیشی عفاف و حجاب شرکت آب منطقه‌ای کردستان، به جایگاه متعالی و برجسته زنان در قرآن کریم اشاره و اظهار کرد: آیات متعددی در قرآن کریم از جمله آیه ۶۱ سوره آل عمران، ۳۵ سوره احزاب و ۹۷ سوره نحل به عدم تفاوت‌ها و برابری‌ها بین زنان و مردان اشاره شده است.

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، افزود: امروز دشمن سعی در ایجاد دودستگی در جامعه مابین یک دسته کم‌حجاب و یک دسته افراد باحجاب را دارد تا بین این دو دسته اختلاف و آشوب ایجاد کند و به لطف تدابیر هوشمندانه نظام؛ تحلیل و برنامه‌ریزی آنان از بین رفت و ما باید در عین دفاع از عفاف و حجاب مانع از دودستگی شویم و این جریان را مدیریت کنیم.

شیرمحمدی خاطرنشان کرد: حجاب و عفاف یک ارزش است؛ باید سعی نمائیم آن را به هنجار و رفتار عینی، عملی و ملموس تبدیل نمائیم.

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، به بخشنامه‌های ابلاغی در خصوص عفاف و حجاب نیز اشاره و اظهار کرد: اجرا و پایبندی کامل به بخشنامه‌ها از زمره تعهدات مهم کلیه کارکنان این شرکت است و تفاوت‌های شغلی و کاری بین زن و مرد نباید منجر به اجرای ضعیف قوانین مربوطه گردد، چرا که صیانت از طرح نور و تبلیغ آن وظیفه همگانی برابر با وسع و شرایط هر فرد است.

کد خبر 6090999

دیگر خبرها

  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند