Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@05:46:04 GMT

فروش انواع دیزل ژنراتور و موتور برق

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۶۳۹۱

فروش انواع دیزل ژنراتور و موتور برق

 مجموعه کاشانی از جمله شرکت های فعال در حوزه واردات و فروش تجهیزات صنعتی می باشد که در مدت فعالیت خود پروژه های بزرگ بسیاری را با موفقیت به اتمام رسانده است. تیم بازرگانی کاشانی نمایندگی واردات، کوپله و فروش انواع دیزل و ژنراتور از بهترین برندهای جهانی است که خدمات مربوط به مشاوره انتخاب محصول، نصب و راه اندازی انواع تابلوهای اتوماتیک، پارالل، دیزل ژنراتور و موتور برق را نیز ارائه می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز شرکت دیزل ژنراتور کاشانی یکی از بزرگ ترین و شناخته شده ترین وارد کنندگان انواع دیزل ژنراتور در ایران است که خدمات آن شامل فروش، نصب، خدمات پس از فروش و تعمیر انواع موتور برق، کوپله دیزل ژنراتور، پمپ های صنعتی، کشاورزی و خانگی، موتور دیزل و انواع دیزل ژنراتور از جمله دیزل ژنراتورهای دست دوم، دیزل ژنراتور برق اضطراری و دیگر ماشین آلات صنعتی کشاورزی می باشد. در این مقاله به معرفی تعدادی از بهترین محصولات ارائه شده توسط این مجموعه می پردازیم.

 دیزل ژنراتور چیست و چه کاربردی دارد؟

دیزل ژنراتور یک دستگاه تولید کننده برق است که از دو بخش موتور دیزلی و یک ژنراتور الکتریکی (معمولا دینام) تشکیل می شود. در یک دیزل ژنراتور از احتراق یک موتور با سوخت دیزل (گازوئیل) برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می شود. در طی این احتراق و سوختن گازوئیل، انرژی مکانیکی لازم برای چرخاندن ژنراتور ایجاد شده و ژنراتور به عنوان یک مولد برق این انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می نماید.

اجزای اصلی یک دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور همانند سایر تجهیزات صنعتی از اجزای کوچک و بزرگی تشکیل شده است که به دو دسته اجزای اصلی و فرعی تقسیم می شوند. اجزا و قطعات اصلی یک دیزل ژنراتور عبارتند از:

چارچوب و بدنه اصلی پنل کنترل موتور دیزل سیستم سوخت رسانی سیستم روغن کاری سیستم اگزور و خنک کننده تنظیم کننده ولتاژ دستگاه تولید کننده برق متناوب شارژ باطری کانوپی صداگیر تابلو برق

کیفیت و عملکرد صحیح تمام اجزای یک دیزل ژنراتور تاثیر به سزایی در کاهش خسارات و حسن انجام کار دارد. اگر هر یک از قطعات اصلی یک دیزل ژنراتور وظیفه خود را به درستی انجام ندهند و از ظرفیت متناسب با نیاز پروژه برخوردار نباشند خسارات سنگینی به کل پروژه وارد می گردد به همین علت توصیه می شود که در صورت نیاز، دیزل ژنراتور را از یک برند معتبر همراه با امکان بهره مندی از خدمات پس از فروش خریداری نماییم . شرکت کاشانی نمایند فروش و خدمات پس از فروش بهترین برندهای دیزل ژنراتور در سرتاسر ایران می باشد که از جمله این برندها می توان به ولوو پنتا، بادوین، لوول، موتورسازان تبریز، پرکینز، کامینز و بنز اشاره نمود.

دیزل ژنراتور ولوو پنتا

شرکت سوئدی ولوو پنتا یکی از رهبران اصلی تولید انواع موتورهای دیزلی برای مصارف صنعتی و دریایی در سطح جهانی می باشد. موتورهای دیزل این برند بسیار کارآمد بوده و دارای دامنه قیمت مناسبی می باشند. از جمله ویژگی های اصلی این مدل علاوه بر نصب و راه اندازی سریع و آسان، عملکرد مطلوب آن در سطوح صاف و بدون لرزش با کمترین میزان صدا می باشد. شرکت ولوو پنتا از تکنولوژی بالای سیستم تزریق گازوئیل و توربو شارژر در طراحی دیزل ژنراتور های خود با هدف احتراق عالی و کاهش مصرف سوخت بهره می برد. دیزل ژنراتور ولوو پنتا دارای سوپاپ قابل تعویض و بوش سیلندر بوده و از دوام بالایی برخوردار هستند.

دیزل ژنراتور کامینز

شرکت بین المللی کامینز از بزرگ ترین و شناخته شده ترین کمپانی های تولید کننده موتورهای دیزلی در جهان می باشد که فعالیت خود را بیش از 90 سال پیش با شعار "نگه داشتن جهان در حرکت" آغاز نموده است. کمپانی کامینز دارای سابقه ای بسیار درخشان در عرصه تولید تجهیزات صنعتی مرتبط با موتورهای دیزل و تامین برق اضراری می باشد. این شرکت طیف کاملی از انواع موتورهای دیزلی با قدرت و کاربردهای مختلف را تولید می نماید که همگی دارای کیفیت عملکردی  و بهره وری بالا همراه با آلودگی پایین و حداقل مصرف سوخت می باشند.

دیزل ژنراتور های کمپانی کامینز دارای شاسی فولادی همراه با ضربه گیر بین موتور و شاسی، روغن و ضد یخ و نشانگر سوخت می باشند. این دیزل ژنراتورها درحالت نرمال تابلو برق دستی دارند ولی در صورت سفارش می توانند به تابلو برق اتوماتیک (ATS) و یا کانوپی مجهز شوند. انواع دیزل ژنراتور های کمپانی کامینز از kva 30 تا kva 1500 توسط شرکت دیزل ژنراتور کاشانی در سرتاسر ایران به فروش می رسد.

موتور برق چیست و چه کاربردی دارد؟

موتور برق از جمله تجهیزات صنعتی بسیار پرکاربرد می باشد که از آن برای تولید برق در شرایطی که به جریان برق مستقیم دسترسی نداریم استفاده می شود. موتور برق از ترکیب یک ژنراتور برق و یک موتور احتراقی بنزین سوز ساخته می شود. در یک موتور برق که با انرژی سوخت بنزین کار می کند انرژی حاصل از احتراق سوخت بنزین به انرژی مکانیکی تبدیل شده و ژنراتور این انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می نماید. اجزای اصلی یک موتور برق علاوه بر موتور بنزینی و ژنراتور عبارت است از: گاوانر یا همان تنظیم کننده سرعت موتور، ولتاژ رگلاتور یا همان تنظیم کننده ولتاژ، باک سوخت، سیستم خنک کننده، شاسی و بدنه اصلی و اگزوز.

انواع موتور برق کدام است؟

به طور کلی موتور برق را می توان بر اساس میزان توان خروجی برق تولید شده به انواع کوچک با توان کمتر و انواع بزرگتر با توان خروجی بیشتر تقسیم نمود. انواع موتور برق شامل موتور برق های کوچک و قابل حمل با توانایی تولید چند صد وات برق، موتور برق های دیزلی با توان تولید چند هزار وات و مولدهای ثابت و بزرگ با توان خروجی بیش از یک میلیون وات می باشد.

علاوه بر توان خروجی، موتور برق ها را می توان بر اساس منبع تامین انرژی اولیه ژنراتور به انواع بنزینی، دیزلی، پروپان، بیو دیزل، آب، گاز فاضلاب یا هیدروژن و گاز طبیعی تقسیم نمود. بر همین مبنا می توان گفت که انواع موتورها و مولد های برق عبارتند از:

موتور برق بنزینی دیزل ژنراتور برق ژنراتور گازی هیدروژنراتور ژنراتور آبی

شرکت دیزل ژنراتور کاشانی نمایند رسمی واردات انواع موتور برق از بهترین و باکیفیت ترین برند های جهانی می باشد. برای دریافت مشاوره پیش از خرید، سفارش محصول و دریافت خدمات پس از فروش می توانید با نمایندگی های شرکت کاشانی در ارتباط باشید.

کد خبر 1571425

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز